Agenda

Agenda

Watsgeburt?!

Tonsel’s Tuinfair was een groot succes. Veel planten, bomen, tuinaccessoires en gezelligheid!

Kerstmarkt 2022!

Wijnfestival 2022

Wij hebben voor Gavi wijnkopers de aankleding van het wijnfestival mogen verzorgen. 

Moederdag High-Tea 2022

Tonsel heeft op 22 mei een unieke High-Tea georganiseerd in samenwerking met TheeenBubbels. Voor moederdag werden er cadeaubonnen verkocht voor deze High-Tea! Hoe leuk is het om een cadeau te doen wat ook een herinnering wordt. De High-Tea was op onze kwekerij tussen de bomen en de schapen. TheeenBubbels heeft de heerlijke hapjes en drankjes verzorgd!

Voorjaarsmarkt 2022

Op 19 maart 20220 heeft Tonsel een voorjaarsmarkt georganiseerd! Op de voorjaarsmarkt konden de bezoekers natuurlijk de eerste beplanting voor het voorjaar uit komen kiezen. Maar naast de vaste planten, heesters en bomen waren er ook kraampjes van kleine ondernemers uit de omgeving. Om deze dag compleet te maken waren er ook verschillende kraampjes met lekkere versnaperingen zoals; kibbeling, paling, patat, hamburger en heerlijke hapje voor bij de thee of koffie!

Kerstmarkt 2021

Op 10 en 11 december vond de eerste kerstmarkt bij Tonsel plaats. Dit was midden in de lockdown dat iedereen voor kerst thuis moest zitten. Tonsel heeft met kleine ondernemers uit de omgeving een markt georganiseerd op ons Groencentrum. Zo konden de bezoekers in de frisse buitenlucht bij veel verschillende kraampjes kijken. Natuurlijk waren er ook winterse versnaperingen zoals snert en warme chocolademelk met homemade koekjes.